Hírek

2009.02.12. 03:28

Nincs közöm a gyilkossághoz!

<b>Veszprém</b> - Szerkesztőségünket megkereste <em>Béndek Ferenc</em>, akit több lap és hírportál is összefüggésbe hozott a Patrióta lokálban történt vasárnap hajnali tragikus eseményekkel. Nincs közöm a gyilkossághoz, nem engem kerestek az enyingiek - állítja.

Martinovics Tibor

- Semmi közöm az enyingi cigányokhoz. Semmi kapcsolatom nincs velük. A családom fél, rettegnek, hogy a sok híresztelés miatt meg akarnak ölni. Tisztázni akarom magam. Itt és most. Mindenkit feljelentek, aki rágalmazott, illetve a továbbiakban kapcsolatba hoz a gyilkossággal. 

A múlt hét szombat este 9-10 óra között valóban történt egy atrocitás, egy ismerősömet megvédtem, akit R. Zsolt a földön ütlegelt, lerántottam róla, nekiesett egy autónak, beverte a fejét és könyökét. 

Kijött a rendőrség, bevittek, kihallgattak, aztán elengedtek. Az újságból tudom, hogy garázdaság miatt eljárást indítottak ellenem. 

A lényeg az, hogy ennek az esetnek semmi köze Marian Cozma meggyilkolásához - mondta Béndek Ferenc, aki hozzátette: már ügyvédet fogadott és két országos napilap ellen pert indít, amelyek a nevét összefüggésbe hozták a vasárnapi tragikus eseményekkel.

Kérdésünkre a többszörösen büntetett Béndek Ferenc azt mondta, egyelőre nem tudja, kinek vagy kiknek állt érdekében, hogy őt belekeverjék ebbe az ügybe, szerinte az enyingiek egy veszprémi baráti társasághoz jöttek szórakozni. Tagadta, hogy bandák léteznének Veszprémben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!