Vármegyei labdarúgás

9 órája

Micsoda meglepetés! Úrkúton nyertek a füredi focisták

Váratlanul elveszítette szezonbeli veretlenségét az Úrkút SK. A vármegyei foci első osztály 10. fordulójának szombati játéknapján a Balatonfüredi USC bravúros sikert aratott, a játéknap rangadóját a Pápa nyerte, a Kristály pedig magabiztosan tartotta otthon a pontokat.

Horváth Gábor

A vármegyei foci első osztály 10. fordulójában az Úrkút SK esélyeshez méltón a 27. percben megszerezte a vezetést a vendég Balatonfüredi USC ellen, de még az első félidőben jött az egyenlítés. A szünet után meglepetésre csak a BUSC talált a hálóba, pedig a Balaton-partiak a 77. percben tíz emberre fogyatkoztak.

Először szenvedett vereséget az Úrkút SK a vármegyei foci első osztály 2024/2025-ös szezonjában. Már csak a pápaiak veretlenek a mezőnyben.
Először szenvedett vereséget az Úrkút SK a vármegyei foci első osztály 2024/2025-ös szezonjában. Már csak a pápaiak (a képen) veretlenek a mezőnyben
Fotó: Nagy Lajos

A játéknap rangadóján a Perutz FC a 11. percben már 2-0-ra vezetett hazai pályán a Tihanyi FC ellen. A vendégek magukra találtak, szorosan ért véget az öt találatot hozó első játékrész. Fordulás után ár csak a pápaiak voltak eredményesek, akik nagyon értékes három pontot szereztek.

A Kristály szintén fontos sikert aratott, az ajkaiak a remek formában lévő Várpalotát fektették két vállra.

Vármegyei foci: az első osztály szombati eredményei

Úrkút SK-Balatonfüredi USC 1-2 (1-1)

Úrkút. V.: Horváth A. Gólszerző: Papp (27.), ill. Koltai (39.), Ferencz (70.). Kiállítva: Bartha (77.).

Frutti Drink-Perutz FC – Tihanyi FC 5-2 (3-2)

Pápa. V.: Nagy J. Gólszerző: Nagy K. (6., 11., 43.), Mogyorósi (57.), Nagy D. (60.), ill. Tar (26.), Nemes G. (45.).

Ajka Kristály-Várpalotai BSK 3-0 (0-0)

Ajka. V.: Karsai. Gólszerző: Kocsi (48.), Németh O. (77.), Bakó (89.).

A vasárnapi program, 14.30: Sümeg VSE-FC RAC, Balatonalmádi SE-FC Zirc, Csetény SE-Fűzfői AK, Szentantalfa NVSE-Devecser SE. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában