Labdarúgás

3 órája

Lipcsei Péter csapatához látogat az Ajka

Vasárnap délután a labdarúgó NB II-ben szereplő bakonyiak Soroksárra látogatnak. Csizmadia Zoltánékra Lipcsei Péter tanítványai várnak a Szamosi Mihály Sporttelepen.

Balogh Dávid

Az ajkaiak négy mérkőzés óta ugyan nem szenvedtek vereséget, de ezeken a találkozókon hat pontot gyűjtöttek. Schindler Szabolcs együttese jelenleg a pontvadászat 12. helyén áll 13 egységgel tíz fordulót követően, éppen megelőzve Lipcsei Péter csapatát.

Lipcsei Péter csapatához látogat az Ajka
Lipcsei Péter csapatához látogat az Ajka 
Archív fotó: Gyarmati László

Lipcsei Péter csapatának sem megy a szekér

A Lipcsei Péter vezette Soroksár sem tudott eddig acélos teljesítményt nyújtani, ennek köszönhetően pedig a tabella 13. helyén állnak 11 ponttal. Az utóbbi öt mérkőzésből Lovrencsics Balázsék kétszer tudtak nyerni.

Az NB II-es mezőny jelenleg még mindig nagyon kiélezett, mi sem bizonyítja jobban, hogy a listavezető Kisvárda csupán öt (!) ponttal előzi az ajkaiakat. Így egy győzelemmel hatalmasat lehet lépni a tabellán.

A két csapat eddig 15 alkalommal találkozott egymással. Az ajkaiak hatszor, a soroksáriak pedig négyszer tudtak diadalmaskodni, emellett pedig négy döntetlen született. A gólarányt tekintve 20-14 a bakonyiak javára.

A Soroksár SC-FC Ajka összecsapás vasárnap 17 órakor kezdődik a Szamosi Mihály Sporttelepen. A mérkőzés játékvezetője Takács Ákos lesz.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában