Kosárlabda

2 órája

Kupasiker a Rába-partján

Az idegenlégiósa, az amerikai Michael Dupree nagyszerű játékának köszönhetően nyert a Veszprém Kosárlabda Klub, így továbbjutott a Hepp-kupa következő fordulójába.

Király Ferenc

Agrofeed UNI Győr–Veszprém Kosárlabda Klub 72-86 (16-26, 21-20, 20-23, 15-17)

Kupasiker a Rába-partján Archív fotó: Fülöp Ildikó
Kupasiker a Rába-partján Archív fotó: Fülöp Ildikó

Győr, 100 néző. Vezette: Kapusi, dr. Magyari, Kiss. Veszprém: Dupree 29/12, Kiss D. 14/3, Geiger 11/6, Polster 10/6, Tóth D. 8/6, Okoh 8, Krkljes 3/3, Sáfrán 2, Kocsis 1, Való. Edző: Alex Geddes. Az ellenfél legjobb dobói: Kámán 23/6, Köcse 17/3, Bakon 17/3.

A vendégek már a párharc elején elbizonytalanították a szigorú védekezésükkel az ugyancsak harmadosztálybeli vetélytársukat. Az akkor megszerzett előnyükkel jól sáfárkodtak a folytatásban és összességében megérdemelten jutottak tovább.

Alex Geddes: - Csalódottak voltunk a múlt heti, Tiszaújvárosban elszenvedett bajnoki vereségünk miatt, de ezúttal több ponton is javulást tapasztaltam. Várjuk az újabb kupafordulót és a hétvégi, hódmezővásárhelyiek elleni zöld csoportos találkozót.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában