Vármegye I

2 órája

Nagy rangadó is akad a hatodik fordulóban

Az éllovas Úrkút SK a címvédő Balatonalmádi SE otthonába látogat vasárnap a labdarúgó vármegye I hatodik fordulójában.

Horváth Gábor

A Balatonalmádi SE vasárnap az úrkútiakat fogadja

Fotó: Nagy Lajos

Már a hatodik játéknap következik az osztályban, de a címvédő balatonalmádiaknak csupán két meccsük van eddig ebben az idényben. A BSE kupakötelezettségei (a tópartiak bejutottak a legjobb 32 közé a Mol Magyar Kupában) miatt tart ennyi találkozónál, Farkas László legénysége egy-egy sikert és vereséget könyvelhetett el, a Pápa elleni rangadón maradt alul.

Az Úrkút nagy lendülettel kezdte a szezont, az első négy bajnokiját magabiztos teljesítménnyel nyerte, és a Sümeg elleni, a hetedik fordulóból előrehozott találkozón is sikert aratott (3-2). Boromisza Gábor gárdája már 24 gólnál jár, minden bizonnyal az almádi védelemnek is lesz dolga a vasárnapi rangadón, amely 16 órakor kezdődik a Balaton-partiak otthonában. 

Az Úrkút mellett egy veretlen együttes akad még a mezőnyben: a pápaiak hétvégén a Péti MTE alakulatát fogadják.

A hatodik játéknap programja, szombat, 11.00: Perutz FC–Péti MTE, 16.00: Ajka Kristály SE–Balatonfüredi USC, Devecser SE–Tihanyi FC, Fűzfői AK–Várpalotai BSK. Vasárnap, 16.00: Balatonalmádi SE–Úrkút SK, Csetény SE–FC RAC, Szentantalfa NVSE–FC Zirc.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!