Helyzet Podcast

2024.06.19. 09:35

Van esélyünk a németek ellen a kölni csalódás után?

Európa-bajnoki különkiadásunkban beszélünk a magyar válogatott első meccséről az idei labdarúgó Európa-bajnokságon, helyszíni élményeinkről, illetve a németek elleni szerdai találkozóról is szót ejtünk.

Veol.hu

Svájc ellen nem jártak sikerrel Szoboszlai Dominikék

Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI

A magyar labdarúgó-válogatott szombaton 3-1 arányban alulmaradt Svájccal szemben a németországi Európa-bajnokság csoportkörének nyitányán. Köln városát „elfoglalták” a magyar drukkerek, kollégánk a helyszínen volt, s most beszámol élményeiről. A pályán sajnos, főleg az első félidőben, egy visszafogott magyar válogatottat láttunk, nagy kérdés, hogy a torna egyik favoritja ellen sikerül-e a javítás. Szerdán Stuttgartban Németország lesz a riválisunk.

A Helyzet Podcast Eb-különkiadásában beszéltünk még Ádám Martin mémjeiről, a román meglepetéssikerről és a szlovákok bravúrjáról, valamint Romelu Lukakuról, aki lehet, hogy a képzeletbeli Darwin Nunez-díjra pályázik a kontinenstornán.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában