Hatalmas siker

2023.11.19. 18:35

Veszprémi játékossal vívta ki a csoportelsőséget a magyar válogatott

Lang Ádám: „ Az eredmények azt mutatják, hogy rengeteget fejlődtünk.”

Balogh Dávid

Lang Ádám végig a pályán volt

Forrás: MTI

Lang Ádám Veszprémben született, a VFC USE-ban nevelkedett és a bakonyi vármegyeszékhelyen mutatkozott be a felnőttek között is. A válogatott védő boldogan értékelt a Montenegró elleni 3-1-es siker után. 

− Stabilak voltunk az egész sorozat alatt. Amikor kellett akkor előre tudtunk lépni, és hátrányból is fel tudtunk állni. A selejtező utolsó mérkőzéseit könnyebben is megoldhattuk volna, de szeretjük az izgalmakat – nyilatkozta az M4 Sport kamerái előtt.

A 30 éves védő továbbá hozzátette, hogy a Montenegró elleni mérkőzés első félideje hagyott kivetni valót maga után, de a szünetben rendezték a sorokat, és Szoboszlai vezérletével megfordították a mérkőzést. Langnak ez lehet a harmadik Európa-bajnoksága, hiszen a 2016-os Eb-n végigjátszotta a meccseinket, a legutóbbi kontinenstornát viszont kerettagként, de a kispadról nézte végig. A ciprusi Omonia védője az egyetlen a várható magyar keretből, aki nyolc év szünet után játszhat ismét Európa-bajnoki meccset, írja a Magyar Nemzet.

 


 


 


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!