Röplabda NB I

2023.11.21. 12:29

Megállíthatatlan a VESC

A veszprémi röplabdázók az NB I 5. fordulójában az újonc Kispestet győzték le könnyedén. Tumpech Ádám csapata eddig ebben a szezonban hibátlanul szerepel.

Balogh Dávid

Ötből öt siker!

Forrás: VESC

VESC – Kispest SE 3:0 (16, 18, 22)

Veszprém, 70 néző. V.: Vigh, Nagy.

VESC: Sólyomvári 10, Richrads 17, Bozsó 2, Deli 2, Araújo 13, Sevinger 2. Csere: Bődi, Tóth (liberók), Molnár-Pintér, Piltman 4, Kovács, Szalczinger 1. Edző: Tumpech Ádám.

Kispest SE: Rózsa 1, Kőszegi 8, Poós 3, Lisztes 13, Rácz 5, Bakai 6. Csere: Horváth (liberó), Béni, Pedranzini 1, Törköly 1, Aleksikj 3. Edző: Takács Gergely.

A veszprémi hölgykoszorú az első pár pont után uralta az első szettet és Charlotte Richards vezérletével 25:16-ra hozták a játszmát. A második szett szorosabban indult, azonban Sólyomváriék számára nem okozott nagy gondot a fővárosi együttes (25-18). A harmadik játékrészben sem engedte el a találkozót a Kispest, és keményen küzdöttek, azonban a hazaiak lezárták a találkozót (25-22).

Tumpech Ádám: – Az előző héten arról beszéltem, hogy dolgozunk a kritikus pontokon és igyekszünk ezeket kijavítani. Úgy érzem, hogy ebben léptünk előre. Amellett, hogy a pontos bejátszásokból való befejezéseink nem úgy működtek, ahogy szerettük volna, nem adtunk az ellenfélnek túl sok ingyen pontot. Látjuk, hogy a bajnokságban a Kispest sokaktól lop szetteket, néhol már pontokat is a lelkes játékkal, így aztán nem meglepő, hogy az utolsó szett egy kicsit szorosabbra sikerült.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában