NB III-as foci

2023.03.03. 15:06

Veszélyes riválist fogadnak a veszprémiek

A kieső helyen álló csornaiakat látja vendégül a Veszprém vasárnap a labdarúgó NB III 24. fordulójában.

Horváth Gábor

A veszprémiek eredményesen kezdték a tavaszt

Fotó: Penovác Károly/Napló

A Practical VLS Veszprém továbbra is második az NB III nyugati csoportjában. A bakonyiak jól kezdték a félévet, hiszen a Kaposvárt, a ZTE II. csapatát, majd legutóbb a Budaörsöt egyaránt két vállra fektették. Kellettek is ezek a sikerek, hiszen a legnagyobb riválisok szintén hibátlanul menetelnek. A Tatabánya vezeti a tabellát, három ponttal áll mögötte a VLS, amelyet két egység hátránnyal követ a Nagykanizsa. E három együttes kiemelkedik a mezőnyből.

A veszprémiek az idei első három bajnokijukon mindössze egy gólt kaptak, emellett hatot sikerült lőniük, utóbbi statisztikában a kidolgozott helyzetek alapján sokkal jobban is állhatnának. Erre figyelniük kell a bakonyiaknak, ugyanis a dekoncentráltság egy gyengébb rivális ellen is megbosszulhatja magát. A Csornai SE a tabellán elfoglalt helyezése (18.) alapján nem tűnik veszélyes ellenfélnek, de ha megnézzük a közelmúlt eredményeit, az óvatosságra inthet. A CsSE döntetlennel kezdte a tavaszt, majd nyert Zsámbékon, az előző körben pedig csupán egy 89. percben kapott ki a Nagykanizsától.

A Veszprém-Csorna meccs vasárnap 14 órakor kezdődik Ajkán. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!