Foci

2023.03.10. 11:24

Jó sorozatban a VLS

A tabella éléről várja a bajnokság 25. fordulóját a labdarúgó NB III nyugati csoportjában a Practical VLS Veszprém, amelyre nem vár könnyű feladat vasárnap.

Horváth Gábor

A múlt héten az élre álltak a veszprémiek Fotó: Nagy Lajos

Remek hétvégét zárt legutóbb a megyeszékhely labdarúgócsapata, amely magabiztosan, 4-0-ra megverte aktuális ellenfelét, a Csornát, ráadásul a legfőbb vetélytársak botlottak. Az addigi éllovas Tatabánya Bicskén kapott ki 1-0-ra, a harmadik Nagykanizsa hazai környezetben maradt alul a III. Ker. TVE együttesével szemben.

Ezzel a veszprémiek megelőzték a Tatabányát, azonos pontszám mellett jobb gólkülönbséggel vezetik a mezőnyt. Jól néz ki a tabella, persze a küzdelem továbbra is igen szoros, az éllovas kettős mögött öt ponttal van lemaradva a Nagykanizsa.

A VLS remekül indította a szezont, mind a négy idei meccsét megnyerte, s csupán egy gólt kapott. Hibázni persze a továbbiakban sem szabad. Pető Tamás legénysége vasárnap idegenben lép pályára, és nem vár rá könnyű feladat, az ötödik pozíciót elfoglaló III. Ker. TVE lesz az ellenfele. A fővárosiak három sikeres bajnoki után állnak, a legnagyobb eredmény a már említett nagykanizsai siker volt a múlt héten. Aczél Zoltán csapata úgy nyert, hogy már a negyedik percben hátrányba került, de gyorsan egyenlíteni tudott, a második játékrészben pedig fordított.

A veszprémiek az őszi félévben 1-0 arányban jobbnak bizonyultak mostani riválisuknál. A vasárnapi bajnoki 14 órakor kezdődik a III. Ker. TVE Sporttelepen. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!