Túl sokat hibázott a házigazda

2023.01.16. 10:09

Füreden nyert a Veszprém

Magabiztosan győztek a veszprémiek a női röplabda NB I szomszédvári rangadóján.

Horváth Gábor

A rutinosabb bakonyiak három pontot gyűjtöttek

Fotó: Pesthy Márton/Napló

SzBRA–VESC 0:3 (-19, -20, -20)

Balatonfüred, 72 néző. V: Ladányi, Varga A. Szent Benedek RA: Sólyom 3, Schneider 7, Mayerhoffer, Egri B. 2, Gergácz 5, Orosz 12. Csere: Darvasi, Balogh E. (liberók), Tóth S. 4, Szakály 4, Lovász. Edző: Fésüs Irén.

Veszprémi ESC: Pós, Araújo, Thompson, Bozsó, Dordzsceren, Sólyomvári. Csere: Tóth L. (liberó), Szalczinger, Horváth D. Edző: Ibrahimi Edon.

Szőke Zoltán másodedző: - Egy kicsit el vagyunk keseredve, mert több volt ebben a meccsben. Akár egy vagy több szettet is nyerhettünk volna. Szinte végig partiban voltunk az ellenfelünkkel, de az a rutin, amely a túloldalon megvolt, nálunk még hiányzik. Sok ki nem kényszerített hibánk volt döntő szituációkban és ez vezetett ehhez a végeredményhez. Összességében nem játszottunk rosszul, de sokat kell még fejlődnünk és sokkal fegyelmezettebben kell játszanunk.

Edon Ibrahimi: - Sikerült tiszta fejjel játszanunk az előző mérkőzésünket követően. Három pontért jöttünk és be is gyűjtöttük, úgyhogy gratulálok a lányoknak, megérdemelten nyertek. Külön köszönet a szurkolóinknak, hogy ilyen sokan elkísértek minket.

Az NB I állása: 1. DVTK 27 pont, ...3. VESC 23, ...9. Szent Benedek RA 13. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában