Kilencen rajtoltak hibátlanul

2023.01.09. 10:37

Elkezdődött a füredi teremfoci-bajnokság

A selejtező első két fordulóját rendezték meg hétvégén a város teremlabdarúgó-bajnokságában. Az első két játéknapot kilenc csapat kezdte hibátlanul.

Horváth Gábor

Huszonnégy csapat küzd egymással a hagyományos viadalon Fotó: Pesthy Márton/Napló

A hagyományoknak megfelelően selejtezővel rajtolt a balatonfüredi körzeti teremlabdarúgó-bajnokság. A 24 csapatot hat csoportba sorolták, ahol körmérkőzéses rendszerben döntik el a résztvevők, hogy ki melyik osztályban (I-III. osztály) folytatja a küzdelmet.

A selejtező első két fordulóját már le is játszották, a harmadik kör január 14-én lesz a Balaton Szabadidőközpontban.

Eredmények: Zibunda–Cselzi FC 3-4, Eldorado–Autógenerál FC Junior 9-0, Refi–Helyzet FC 3-1, Aromax–Barbi Presszó 8-2, NBU-Építők Tihany–Anda Festékáruház 8-0, Nívó–Black Horses 4-0, Bádogos–Vas-Ass 4-1, Litéri SE–Tihanyi ifi 4-2, Hentellér–Lénárt Autó-Misztiqum 1-7, Kertdoki Alsóörs–Kutyaütők 1-1, Aba Wood–Balatonszepezd ÖFC 4-2, Kispadosok–Sólyi SE 10-1, Cselzi FC–Refi 5-7, Kutyaütők–Hentellér 8-2, Tihany ifi–Bádogos 0-3, Autógenerál FC Junior–Kispadosok 3-10, Sólyi SE–Eldorado 0-8, Anda Festékáruház–Nívó 0-11, Black Horses–NBU-Építők Tihany 1-6, Vas-Ass–Litéri SE 4-2, Lénárt Autó-Misztiqum–Kertdoki Alsóörs 3-1, Balatonszepezd ÖFC–Aromax 1-11, Barbi Presszó–Aba Wood 1-11, Helyzet FC–Zibunda 0-8.

A Bádogos, a Refi, a Lénárt Autó-Misztiqum, a Nívó, az NBU-Építők Tihany, az Eldorado, a Kispadosok, az Aromax és az Aba-Wood tehát hibátlanul kezdett, közülük a Nívó és az Eldorado még gólt sem kapott.

Az első osztályba a csoportgyőztesek és a két legjobb csoportmásodik kerül. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!