NB III.-as labdarúgás

2022.01.24. 09:00

Öt találat a felkészülési meccsen

Veszprém Magabiztos győzelmet ért el legutóbbi felkészülési mérkőzésén a Practical VLS Veszprém NB III.-as labdarúgó-együttese, amely megyei I. osztályú ellenfelet fogadott.

Gunther-Nyitrai Krisztina

Az időjárás megnehezítette a csapatok dolgát

Fotó: Balogh Akos/Napló

Practical VLS–Úrkút  5-0 (0-0) 

Practical VLS: Bonnyai – Krebsz, Schőnig, Dobsa, Sarok, Babos, Vass, Bakó, Papp, Galacs, Molnár B. Csere: Major, Gálfi, Iszlai, Rédling, Ács, Török. Vezetőedző: Pető Tamás.  Gólszerzők: Major (2), Sarok, Bakó, Molnár. 

A jó hangulatú pénteki meccsen Pető Tamás azoknak a játékosoknak is lehetőséget biztosított, akik a szerdai összecsapáson egyáltalán nem, vagy kevesebbet játszottak. Az utánpótlásból két fiatal tehetség is bemutatkozott, Török Gergő és Ács Gergő is bizonyíthatott a pályán. 

– A felkészülésünket jól szolgálta ez a mérkőzés – összegezte a látottakat a mester. A szerdai, Iváncsa elleni találkozón sérülést szenvedett Varga Márkról elmondta a tréner:

– A vállában történt szalagszakadás miatt többhetes kihagyás vár rá. Így is kevesen vagyunk, nagyon megnehezí- tette a dolgunkat ez az értelmet- len, durva szabálytalanság. Csak remélni tudjuk, hogy a játékos a bajnokságra felépül. 

A következő felkészülési mérkőzést szerdán 16.30-kor a Szekszárddal játssza a VLS, hazai pályán. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!