Nagyszerű lábtenisz-csaták Ajkán

Tizennegyedik alkalommal rendezték meg a város hagyományos augusztusi lábtenisz versenyét.

Horváth Gábor

A győri Lakatos Ottó-Tamás Norbert páros nyerte a kupát

Forrás: Szervezők

A Kontex Kupára összesen 12 páros nevezett, a résztvevők az ország különböző pontjairól érkeztek. Az időjárás a kegyeibe fogadta a versenyzőket, akiket emellett kitűnő körülmények vártak az ajkai teniszpályán.

A szervezők két csoportba sorolták az indulókat. A legjobb négy-négy páros bejutott a negyeddöntőbe, a többiek vigaszágon folytathatták a küzdelmeket. Az egyenes kieséses szakaszban fokozódott az izgalom, nagyszerű csatákat láthattak a nézők. Az idei mezőny erősségét mutatja az is, hogy a tavalyi bajnokok nem jutottak a döntőbe, igaz, a bronzérmet sikerült megszerezniük. Az izgalmas fináléban végül az egész nap kiváló teljesítményt nyújtó győri páros, Lakatos Ottó és Tamás Norbert diadalmaskodott.

A győri Lakatos Ottó-Tamás Norbert páros nyerte a kupát
Fotó: Szervezők

A vigaszágon a Peidl Péter-Varga Szabolcs duó győzött, ők vihették haza a legjobb ajkai párosnak járó különdíjat is.

A végeredmény: 1. Lakatos Ottó–Tamás Norbert (Győr), 2. Nagy Zoltán–Wágner Bálint (Vác), 3. Lindner Viktor-Muszka Lóránd (Budapest), 4. Halmos Csaba-Teszárik Zsolt (Siklós).

A vigaszág győztese: Peidl Péter-Varga Szabolcs (Ajka).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!