Újabb győzelem a cél

2020.11.07. 11:00

Komáromban szerepelnek a veszprémiek

A labdarúgó NB III. Nyugati csoportjának 17. fordulójában a negyedik helyen álló Practical-VLS Veszprém együttesére újabb idegenbeli bajnoki mérkőzés vár vasárnap.

Rónai Tamás

A veszprémi futballisták jó formában vannak, rég nem találtak legyőzőre az NB III.-ban

Fotó: Balogh Ákos/Napló

A BKV Előre ellen a fővárosban aratott háromgólos győzelmet követően az elmúlt hét szerdán Major Norbert góljával a Tatabánya otthonából is elhozták a három pontot a bakonyiak. Az előző fordulóban nem tudta folytatni a pontgyűjtést a Veszprém, mert az érdi játékosok koronavírus-fertőzése miatt az összecsapást december 9-re kellett halasztani.

– Nagyon remélem, hogy az elmaradt mérkőzés miatti szünet nem törte meg a csapat lendületét. A múlt héten szerdán a Tatabánya otthonában szerepeltünk, így a hétvégi pihenő nem jelenthet problémát. Ugyanúgy készültünk, mintha játszottunk volna vasárnap, megtartottuk a szombat délelőtti tréninget is, a játékosok nem estek ki a ritmusból – nyilatkozta Pető Tamás, a VLS vezetőedzője.

A veszprémi futballisták jó formában vannak, rég nem találtak legyőzőre az NB III.-ban
Fotó: Balogh Ákos/Napló

A komáromiak az előző öt hazai találkozójukból négyen győztesen hagyták el a pályát, legutóbb a Sopron együttese tudta elvinni a bajnoki pontokat egy 3-1-es sikerrel. Az előző körben a Nagyatád vendégeként egy hosszabbításban kapott gólnak köszönhetően meg kellett elégedniük egy döntetlennel.

– Jó erőkből álló, szervezett csapat a komáromi együttes. „Játszós focit” tudnak mutatni a hazaiak, ami nekünk kedvező lehet. Ettől függetlenül azt gondolom, olyan formában vagyunk most, ami bizakodásra adhat okot, és természetesen a három pont a cél. A csapatban mindenki egészséges, így a teljes keret rendelkezésemre áll, ami erősíti a versenyszellemet is a kezdőcsapatba kerülésért, ezért bízom benne, hogy jó játékot fogunk nyújtani – bizakodott a veszprémi csapat mestere.

Az összecsapás vasárnap 13.30 órakor kezdődik Komáromban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!