Telekom Veszprém

2020.07.29. 07:00

Edzésen sérült meg Rasmus Lauge, most hetekig nem edzhet

Arccsonttörést szenvedett Rasmus Lauge, a Telekom Veszprém férfi-kézilabdaegyüttes dán átlövője az egyik edzésen.

B. Virág Rita

20191005 Veszprém SEHA Gazprom League kézilabda mérkőzés Telekom Veszprém (piros) - Meskhov Brest (fehér) Rasmus Lauge Fotó Penovác Károly PK Veszprém Megyei Napló

Fotó: Penovác Károly/Napló

Ahogy az a klubtól kapott tájékoztatásból kiderült, Lauge egyik csapattársával ütközött véletlenül a kedd délutáni edzésen. Társának nem esett komoly baja, Rasmus Lauge arccsontja azonban eltörött.

A kiváló játékost azonnal kórházba szállították, ahol a szakemberek megállapították, hogy három helyen tört el az arccsontja.

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a dán világbajnokot nem kell műteni, a csont nem mozdult el, Lauge most hetekig nem edzhet, hogy pontosan mikor térhet vissza, arról egyelőre nem tudtak pontos felvilágosítást adni.

Az egyesülettel kapcsolatos további hír, hogy a járvány miatt félszezonra szóló bérleteket bocsátanak majd ki. A törzs­szurkolók pedig nevüket is felírathatják székükre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában