búcsúzik balatonfüredtől

2020.04.30. 11:18

Zdolik Bence Tatabányán folytatja

A Tatabánya csapatához igazol Zdolik Bence, aki kereken 10 esztendőt töltött a Balatonfüredi KSE-nél. A kézilabdázó két évre kötelezte el magát Vladan Matics legénységéhez.

Horváth Gábor

Azt már lehetett tudni, hogy Zdolik Bence másutt folytatja pályafutását, miután a jobbkezes átlövő és klubja, a Balatonfüredi KSE nem hosszabbította meg az idén nyáron lejáró szerződést.

A Tatabánya szerdán bejelentette, hogy leigazolta Zdolik Bencét, a játékos két évre kötelezte el magát új klubjához. A 28 éves kézilabdázó tíz esztendeje került Balatonfüredre. Igazi alapemberré vált az együttesben, a válogatottba is bekerült, azonban az utóbbi években sok meccset volt kénytelen kihagyni sérülés miatt.

A tatabányaiak egy másik volt füredit is megszereztek, Debreczeni Dávid (aki 2016 és 2018 között volt a BKSE játékosa) a Ferencvárosból érkezik hozzájuk.

A Vladan Matics irányította – alaposan átalakuló – csapatot erősíti a jövőben a veszprémi nevelésű Hornyák Bence, a svéd IK Sävehofból érkező Stefan Sunajko, valamint az előző két esztendőben Egerben szereplő Molnár Balázs is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában