Kis klub, nagy eredmények

2019.12.23. 07:00

A herendi tornászok ebben az évben is bizonyították tudásukat

Idén is országos eredményekkel büszkélkedhet a herendi Kenguru Torna Club, amely egyéniben és csapatban is kiválóan teljesített az utóbbi időszakban. A herendi hölgyek évek óta tartják jó formájukat, és mutatják meg rendre tudásukat rangos megmérettetéseken.

Horváth Gábor

Süle Dominika (a fenti képen balra) és Kertai Angelika a leány serdülő II. osztályú ob egyéni összetett versenyében teljesített nagyon szépen. A hölgyek mellett Királyné Henriette edző, klubvezető látható

Fotó: Kenguru Torna Club

– Mi egy kis egyesület vagyunk, egy kis városból. Úgy gondolom, nagyon büszkék lehetünk, hogy a legrosszabb eredményünk is a középvonalban van az ország tornászai között – fogalmazott Királyné Henriette klubvezető, aki Molnárné Király Alexandrával együtt készíti fel a tornászlányokat. Az alábbi kiváló eredmények születtek a közelmúltban.

Ujhelyi Luca Sára a leány gyermek haladó első osztályú országos bajnokságon ért el kiváló eredményeket Fotó: Kenguru Torna Club

Ujhelyi Luca Sára a leány gyermek haladó első osztályú országos csapat- és egyéni bajnokságban egyéni összetettben a 15. lett.

Ugráson az utolsó fordulóban második helyet szerzett. A négy forduló alapján ötödik helyezett.

Talajon a negyedik fordulóban ötödik hely, összesített eredménye: kilencedik hely.

Korláton a négy forduló után: 15. hely.

A Kenguru Torna Club csapatban is remek eredményekkel büszkélkedhet. A Magasházi Natasa, Szabó Lilla Kitti, Vasmatics Vanda alkotta együttes a leány ifjúsági II. osztályú országos bajnokságban a hetedik helyet szerezte meg.

Süle Dominika (balra) és Kertai Angelika a leány serdülő II. osztályú ob egyéni összetett versenyében teljesített nagyon szépen. A hölgyek mellett Királyné Henriette edző, klubvezető látható Fotó: Kenguru Torna Club

A leány serdülő II. osztályú országos bajnokság egyéni összetett versenyében két herendi kislány vett részt. Kertai Angelika ugráson hatodik helyezett lett, Süle Dominika összetettben ötödikként végzett.

Süle Dominika korláton, holtversenyben második helyezett, végül a negyedik pozícióban zárt, ugráson pedig felállhatott a dobogóra mint ezüstérmes.

Királyné Henriette örömét fejezte ki a jól sikerült versenyek miatt, rendkívül büszke a tanítványokra. Hozzátette, szívesen látják azt, aki kedvet kapott a tornához, lehet csatlakozni a „kengurukhoz”, akik most már jól felszerelt teremben végzik gyakorlásaikat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!