kosárlabda

2018.09.20. 07:00

Az élvonalból igazoltak a pápaiak

Nagynevű, elismert játékossal erősítette meg keretét a Motax Concordia Pápa KC NB I/B-s kosárlabda-együttese.

B. Virág Rita

Grebenár Péter komoly erősítést jelenthet Fotó: archív

A másodosztály alsóházában szereplő alakulat csütörtökön kezdi meg a bajnoki pontvadászatot, a KTE Duna Aszfalt alakulata ellen.

Grebenár Péter komoly erősítést jelenthet Fotó: archív

Vajda József vezetőedző lapunknak elmondta, a körmendi nevelésű, de több élvonalbeli klubnál is jeleskedő Grebenár Péter Pápán folytatja pályafutását. A 37 esztendős, 210 centiméter magas center többek között megfordult a Szolnoki Olajnál, hosszú évekig pattogtatott Körmenden, aztán Kaposváron játszott, és Bonyhádon is kosarazott.

Az egykori válogatott játékos mellett a másik húzóember az amerikai játékmester, Ryan Cook lehet, aki a napokban visszatért Magyarországra, Pápára, igaz az utazás nem ment zökkenőmentesen, hiszen a hurrikán-szezon miatt Bostonból csak hosszas várakozás után tudott felszállni a repülője, így a tervezett egy nap helyett négy nap alatt ért el Ferihegyre. – Cook megérkezésével teljessé vált a keretünk, és izgatottan várjuk a csütörtöki rajtot. Hétfőn edzőmérkőzést játszottunk Sopronban, ahol a Körmendről igazolt fiatalok, Murai Gábor és Márton László nagyszerű benyomást tettek rám. Összességében azonban nagyon jól mutatott a csapat, lendületesek, gyorsak vagyunk – összegzett Vajda József.

– A zöld csoportban szerintem valamennyi ellenfelünk jól erősített. Színvonalas, izgalmas bajnokság elé nézünk. A célunk a nyolc közé jutás – fogalmazott.

A Pápa–Kecskemét összecsapás ma 17.45 órakor kezdődik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában