Tap Factory

2024.04.23. 16:00

Magával ragadó, különleges show-t láthattak Veszprémben

Különböző showelemek fergeteges találkozásának lehettek tanúi azok, akik a minap jegyet váltottak a Tap Factory veszprémi fellépésére, ahol a világ legkülönfélébb részeiből verbuvált csapat tagjai – az egyrészt színházi, másrészt zenei produkciójukkal – egy pillanatra sem engedték, hogy az egybegyűltek figyelme elkalandozzon.

Király Ferenc

A rövid magyarországi turnéra érkezett Tap Factory egy francia–angol formáció, a műsoruk pedig egy olyan program, amiben hovatovább minden benne van. Az est különlegességét a Hangvillában is az ilyen-olyan elemek pazar ötvözete alkotta. A jó kiállású fiatalemberek a dinamikus zenével fűszerezett produkcióban nagy hangsúlyt fektettek az akrobatikus részekre, amiket félelmet nem ismerő légtornászként valósítottak meg. A hangulatos rendezvény már a cirkuszi elemek láttán is szórakoztató lett volna, de akkor még nem szóltunk a lüktető utcai zenéről és ritmusról, ami hol erőteljesebben, hol pedig könnyedebben kísérte a sztepptáncot. A társaság közben minden létező eszközt megszólaltatott, amin dobolni lehetett, legyen szó hordóról vagy épp közlekedési tábláról, amik az előadás kreatív és jól működő darabjaivá váltak. A helyenként extravagáns produkció ezen elemek különleges kombinációjából állt össze, ám időnként könnyed humor is átszőtte, így lett belőle egyúttal családi esemény is.

Fotó: Fülöp Ildikó/Napló

A Tap Factory a pompás és magával ragadó műsorával mifelénk is bizonyította, miszerint a tánc, a dob, az akrobatika és a humor remekül megfér egymás mellett, jól kiegészítik egymást, mi több, ha a felsoroltakat profik viszik színpadra, s ültetik izgalmas látványvilágba, akkor az virtuóz, lélegzetelállító bemutatóvá válhat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában