Felolvasómaraton

2023.02.17. 17:00

Felolvasókat várnak a Wass Albert-estre

Február 24-én 18 órától 12. alkalommal rendezik meg Pápán a Wass Albert-felolvasóestet. A szervező Hét Csillag Egyesület e rendezvénnyel csatlakozik a több mint 19 éve Debrecenben indult felolvasómaraton programjához, aminek köszönhetően szerte a Kárpát-medencében egyszerre hangzanak fel Wass Albert szavai.

Haraszti Gábor

Forrás: Pixabay.com

A rendezvényt több civil szervezet is támogatja közreműködésével. A felolvasások mellett a PRK Tánc-Lánc AMI, a Pápai Vadvirág Művészeti Egyesület, a Munkácsy-iskola tanulói, az Allegro AMI népzenekar is színesíti a programot – tájékoztatott Pintér Péter, a rendező egyesület elnöke. A rendezvényen megemlékeznek Bartha József nagytiszteletű úrról, aki tavaly hunyt el. Bartha József a holtmarosi közösség lelkészeként és az erdélyi Czegei Wass Albert Alapítvány vezetőjeként a kezdetektől segítette és támogatta rendezvényt, melyet több alkalommal személyesen is megtisztelt jelenlétével. Az este folyamán a családja számára gyűjtést tartanak, amihez minden hozzájárulást köszönettel fogadnak.

Aki tevékenyen csatlakozna a programhoz, tehát vállal felolvasást, az február 20-ig jelentkezhet a 06(70)244-4734-es telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen. A regisztrációnál a név és az elérhetőségek mellett fel kell tüntetni az előadni kívánt mű címét is.

A rendezvény ingyenesen látogatható, minden érdeklődőt szeretettel várnak. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában