sztárvendég: attila

2018.07.06. 07:00

A macskák voltak főszerepben az inotai kultúrszigeten

Rendhagyó programmal jelentkezett a Hidasház a közelmúltban. Az inotai kultúrszigeten ezúttal a macskák voltak főszerepben.

Szabó Péter Dániel

Bartos Ildikó tenyésztő és macskája, Attila Fotó: Szabó Péter Dániel / Napló

Állat- és azon belül főleg macskabarátokat vártak a házigazdák idei második rendezvényükre, ahol egy meglehetősen fiatal, 1966-ban elismert macskafajtát mutatott be az érdeklődőknek Bartos Ildikó tenyésztő.

Bartos Ildikó tenyésztő és macskája, Attila Fotó: Szabó Péter Dániel / Napló

A Hidasházban tehát a vendég – rendhagyó módon – egy burmai szent templommacska volt, amelynek selymes bundája és zafírkék szemei azonnal rabul ejtették az érdeklődőket. Az est „sztárvendége”, Attila cica türelmesen állta a simogatást.

Természetesen most sem maradt el az irodalmi, zenei kitekintés. Horváth Cecília és Johanna Bátor Ferencné kíséretével vezették fel az estét a Macskaduett című produkcióval. Ezt követően az irodalmat Harold Monro A cica tejet kap című verse és Kipling A magányosan sétáló macska című novellájának részlete képviselte. A jó hangulatú est ezúttal is szerény vendéglátással zárult Inotán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában