Ne maradj le!

2024.10.13. 19:30

Veol Bisztró, időskori vezetés és Sári Kálmán eredményeiről szólt többek közt a mai nap

Ma is összefoglaltuk nektek a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Titzl Vivien

Vezetés idős korban: tényleg szabályozni kell?

A vezetési képességek és a kor közötti kapcsolatról egyre több szó esik a közbeszédben. De vajon milyen feltételek mellett lehet még jogszerűen és biztonságosan vezetni egy bizonyos életkor után?

Mellrák: figyelemfelhívó séta az egészségmegőrzésért

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja. Szombaton délelőtt a Fagyöngy Egyesület 13. alkalommal szervezte meg a Csolnoky Ferenc Kórházzal, a Petőfi Színházzal és a Padányi-gimnáziummal közösen a „Séta a nők egészségéért, a mellrák ellen” című figyelemfelhívó programot.

Kakukkfű tanár úr hamis pacala a Veol Bisztróba

Gyorsan, könnyen, finomat – a Veol Bisztró ebben nyújt videós segítséget. Ezúttal Somogyi Tamás mesterszakács, Kakukkfű tanár úr a hamis pacal elkészítését mutatja be, amihez házi galuskát szaggatott. Egyszerű, laktató őszi étel. Ha a kolbászt kihagyjuk belőle, vega pacal lehet.

Sári Kálmán eredményei ma is élnek

A kollégák döntése alapján Sári Kálmán vehette át az év edzőjének járó Petőfi Lajos-díjat a Veszprémi Kosárlabda Utánpótlás Egyesület idei évadzáróján.

Számos bűncselekmény és bűncselekménygyanús eset lengi körül a Tisza Pártot

Magyar Péter pártjának tagjai közt bőven akad olyan, akinek volt már dolga a rendőrséggel.

Halálra késeltek egy tinédzsert Miskolcon

A 16 éves fiú olyan súlyos sérüléseket szenvedett el, hogy az újraélesztés ellenére a helyszínen meghalt.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában