Balatonfüredi Tankerületi Központ

2024.08.29. 14:00

Iskolai beruházások 700 millió forint értékben

A Balatonfüredi Tankerületi Központ három iskoláját érintően nyújtott be pályázatot mintegy 700 millió forint összegben – tudtuk meg Fenyvesi Zoltán tankerületi igazgatótól. A pályázatok elbírálása még folyamatban van, az iskolai beruházások a tervek szerint a következő tanévben valósulnak meg.

Szijártó János

Fenyvesi Zoltán lapunk érdeklődésére elmondta, hogy a sümegi Ramassetter Vince Testnevelési Általános Iskola fő épületének tetőfelújítása, a tornaterem nyílászárócseréje, hőszivattyús monosplit klíma beszerzése, a fő épületben akadálymentes mosdó átalakítása, LED-izzók cseréje, egy digitális tábla és egy életmentő készülék beszerzése várható, valamint négy fejlesztő szoba (SNI) és egy orvosi szoba részleges felújítása valósulhat meg 500 millió forintos költséggel. 

Az iskolai beruházások között a sümegi Ramassetter Vince Testnevelési Általános Iskola fő épületének tetőfelújítása és a tornaterem nyílászáró cseréje is megvalósul a Balatonfüredi Tankerületi Központ közreműködésével pályázati keretből
Az iskolai beruházások között a sümegi Ramassetter Vince Testnevelési Általános Iskola főépületének tetőfelújítása és a tornaterem nyílászárócseréje is megvalósul a Balatonfüredi Tankerületi Központ közreműködésével, pályázati keretből
Forrás: Ramassetter iskola

Szintén a Top plusz pályázati keretből szigetelik, illetve újítják meg a Tapolcai Bárdos Lajos Általános Iskola Batsányi János Magyar–Angol Két Tanítási Nyelvű Tagintézmény tornatermének tetejét, továbbá akadálymentes parkolót, mozgáskorlátozott-mosdót alakítanak ki. Az ide szánt 130 millió forintból egy hőszivattyús HMV-készülék és egy digitális tábla beszerzése szerepel a tervekben, illetve a LED-lámpatestek cseréje is megtörténik.

A Balatonfüredi Eötvös Loránd Általános Iskola épületszárnyakat összekötő ,,nyaktag" tetőszigetelésének felújítása, kisebb külső és belső munkálatok, akadálymentes parkoló, mozgáskorlátozott-mosdó kialakítása mellett digitális táblát, defibrillátort, laborbútorokat, fejlesztőeszközöket kap az intézmény a 70 millió forintos pályázati forrásból. Ezzel együtt itt is tervben van a LED-lámpatestek cseréje, továbbá a hőszivattyús HMV-készülék cseréje.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában