Zöld Gömb

2024.08.30. 11:00

Hajrá, Pápa, hajrá, Acsády! – Benne lesznek a tévében, és mi most segíthetjük őket pár kattintással

A Pápai Szakképzési Centrum Acsády Ignác Technikum és Szakképző Iskola csapata a tavalyi évhez hasonlóan ismét bejutott a TV2 Zöld Gömb című környezettudatos vetélkedőjébe. A verseny szeptember 7-én lesz, de addig is segíthetjük a diákokat, ha a neten szavazunk rájuk.

Rimányi Zita

A csapat tagjai: Péntek Alexandra, Csere Ferenc, Ferencz Erik, Pus Csongor. Felkészítő tanáruk, Veilandics Tamás értesítette a versenyről és a szavazásról szerkesztőségünket, és tőle tudjuk, hogy ez a Zöld Gömb hatodik sorozata. A vetélkedő a mai világ legfontosabb témáit érinti egy érdekes, izgalmas hangulatos játék keretében. Leginkább tanácsokat ad a fiataloknak, mit tudnak tenni ők is a környezetükért, az élhetőbb világért, a közös jövőért.

A Zöld Gömb tévés vetélkedőbe bejutott pápai csapat
A Zöld Gömb tévés vetélkedőbe bejutott pápai csapat
Fotó: Acsády-iskola

A vetélkedő, a tévéfelvétel időpontja szeptember 7., szombat. Helyszíne a budapesti Jedlik Ányos Gimnázium.

Az előzetes versenyfeladat okán a csapat arra kéri olvasóinkat, hogy lájkolják a csapat közös fotóját a Zöld Gömb Facebook-és Insta-oldalán, és egyben kövessék is az oldalakat. A Facebookon legalább háromszáz követés, illetve lájk elérése ér majd tíz pontot a csapatnak. Az Instán legalább kétszáz követés, illetve lájk elérése szükséges tíz ponthoz. Tehát, ha mindkét platformon elérik a meghatározott számot, akkor azzal összesen húsz pontot szerez a csapat az előzetes feladatban. Az az iskola pedig, amely csoportján belül összességében a legtöbb követést, illetve lájkot éri el, további tíz pontot kap. A játék zárásának időpontja szeptember 5., csütörtök, 18 óra. Tehát a környezetvédelmet fontosnak tartó diákokat pár kattintással segíthetjük.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában