Modern népviselet

2024.08.19. 15:00

Divatbemutató a Balatonon – Hímzett, gyöngyös fürdőruhákban ugrottak a modellek a tóba (képgaléria)

Tavaly nyáron kőrispataki szalmakalapjának divatfotózásakor használta a Balaton-partot díszletként, idén januárban a jégtáblák szolgáltak háttérként, amikor matyó csavarítós kendőjét viselve készültek képek Németh Hajnal Aurora divattervezőről a tónál. Most hímzett, gyöngyös fürdőruhában ugrott be a tó vizébe egy vitorlásról, több modellel együtt.

Rimányi Zita

Minden fürdőruhára, amit Németh Hajnal Aurora tervezett, magyar hímzésminták kerültek. Rábaközi, kalocsai és más hímzések virágai. Ráadásul egyesével gyöngyöket, flittereket varrt fel rájuk a divat- és ékszertervező. Már többször meghökkentette a divat és a népi viseletek iránt rajongókat is, ugyanis hordhatóvá teszi korunk és dédanyáink viseleteinek vegyítését. Már többször írtunk erről.

Divatbemutató a Balatonban – Hímzett, gyöngyös fürdőruhákban fotózták a modelleket egy vitorláson
Divatbemutató a Balatonon – Hímzett, gyöngyös fürdőruhákban fotózták a modelleket egy vitorláson
Forrás: Aurora FolkGlamour

Ezúttal modelljeivel egy vitorlásra szállt fel Bartha Sándor hajóskapitánynak köszönhetően. A Balaton közepén készültek csodás fotók a különleges fürdőruhákról, és azokat rögtön ki is próbálták a modellek, beugrottak bennük a tóba. Úszásra is alkalmasak. Még úgy is, hogy közben a hölgyek mind virágos pártákat viseltek.

Auroránál „a több a több", ez a jelmondata, ezért az úszás közben viselt pártán esetében nem kell csodálkoznunk, ő a hétköznapokon is ilyen fejdíszt visel, és egy fekete-fehér, fodros, hímzett fürdőruhát, egy saját alkotást már régóta felvesz, ha van ideje strandolni. Ám sok a programja, sok helyre hívják, hogy adja elő csapatával a zenés, táncos, balladai történetekre felfűzött divatbemutatóját. Menyasszonyi ruhákat is gazdagon díszítetteket tervez, magyar Frida Kahlónak is nevezik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában