A köztisztviselők napja

2024.07.02. 20:00

Véghely-díjat adtak át

A köztisztviselők napja alkalmából átadták az idei Véghely-díjat a városházán. Az elismerést a város közgyűlése a polgármesteri hivatalban dolgozó, kiemelkedő érdemeket szerző köztisztviselők munkájának elismerésére adományozza minden évben. Idén a hivatalnál eltöltött harminckét év alatt tanúsított kiemelkedő közszolgálati tevékenysége elismeréseként Kaizerné Bocskay Beátát találták méltónak, hogy átvegye a Véghely-díjat.

Benkő Péter

Az átadáson elhangzott, Kaizerné Bocskay Beáta jelenleg a városfejlesztési iroda műszaki asszisztenseként végzi lelkiismeretes munkáját. Pályájának ismertetőjében elmondták, a veszprémi Gép- és Gyorsíró Iskola elvégzését követően a közigazgatásban kezdte pályáját építésügyi területen, majd közlekedési, építőipari vállalkozásoknál helyezkedett el. Miután szakközépiskolai érettségi bizonyítványt szerzett, visszatért a közigazgatásba. A polgármesteri hivatalban előbb a városüzemeltetési és közbeszerzési, majd a városépítészeti irodán ügyviteli alkalmazottként, később a városépítészeti iroda műszaki ügyintézőjeként dogozott jelenlegi munkaköréig.

Kaizerné Bocskay Beáta Porga Gyulától vette át a Véghelyi-díjat
Kaizerné Bocskay Beátának Porga Gyula adta át a Véghely-díjat Fotó: Pesthy Márton

A méltatásban megbízható, munkájára igényes munkatársként jellemezték, aki a rá bízott feladatokat alaposan, átgondoltan végzi. A problémákat megérti, átlátja, azokat rugalmasan, gyorsan, hatékonyan kezeli. A közigazgatásban eltöltött munkája során szerzett tapasztalata páratlan. Ügyfelekkel és kollégáival szemben empatikusság, segítőkészség jellemzi, és a munkaköri leírásában foglalt feladatainak elvégzése mellett nem ritka, hogy az iroda egyéb ügyeinek megoldásához is hozzájárul, elősegítve az egész hivatal eredményes működését.

Dancs Judit jegyző, a díjazott és a polgármester
Dancs Judit jegyző, a díjazott és a polgármester
Fotó: Pesthy Márton

Munkatársai kollégaként és barátként is számíthatnak rá, mint elmondták, személye méltó az elismerésre.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában