Közgyűlés

2024.07.23. 17:00

Köszönet a sikeres munkáért

Tisztújító közgyűlést tartott a Csingervölgyért Egyesület a napokban a közösségi házban. Schwartz Béla polgármester köszöntötte az egyesület leköszönő elnökét, Gerencsér Hildát, aki 13 évig vezette a civil szervezetet és több cikluson keresztül önkormányzati képviselője volt a 8-as számú választókörzetnek, amelynek része Csingervölgy is.

Tisler Anna

– Az egyesület elnökeként sok olyat tettél, amely tiszteletre méltó – szólt a polgármester. – Köszönjük azt a rengeteg munkát, amelyet végeztél a csingeri városrészben. Amikor a bánya befejezte a működését, a terület elég elhanyagolt képet mutatott, majd a munkádnak köszönhetően a városrész virágzásnak indult, sok beruházás, fejlesztés megvalósult vagy van folyamatban – fogalmazott a városvezető. 

Schwartz Béla megköszönte Gerencsér Hilda évtizedes tevékenységét Fotó: Tisler Anna 

A polgármester hosszasan sorolta a már befejeződött és a folyamatban lévő beruházásokat, amelyek megvalósításáért sokat tett Gerencsér Hilda. Az egyesület új elnöke Szabó-Madaras Szilvia lett. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában