EmpowerHER Balaton

2024.06.27. 13:00

Üzleti konferencia nőknek a Balatonnál

Szeptember utolsó hétvégéjén ismét megrendezik Balatonalmádiban a Balaton-felvidék egyetlen női üzleti konferenciáját, az EmpowerHER Balatont, amely egyedülálló módon női vezetőknek, vállalkozóknak teremt kapcsolódási és fejlődési lehetőséget.

Veol.hu

A rendezvény szellemiségéhez könnyű csatlakozni: önkifejezés, önazonosság, önfejlesztés, harmóniára törekvés, és mindez csodás balatoni környezetben. Az empower kifejezés jelentése: erőt, önbizalmat és befolyást adni valakinek, hogy képes legyen kontrollálni saját életét, döntéseket hozni és pozitív változásokat elérni. 2024-ben is értékes előadásokkal, kerekasztal-beszélgetésekkel és gyakorlatias workshopokkal készülnek a szervezők, olyan izgalmas témákat feszegetve, mint például hogyan tudunk a gyorsan változó világban is a jelenben maradni, megélni és jól dönteni; kell-e váltani, és ha igen, mikor, milyen külső és belső motivációk miatt váltunk, illetve milyen készségek, képességek kellenek egy sikeres váltáshoz. A program szervezője a BENT (Balatoni Női Vállalkozói Egyesület). 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában