Választás 2024

2024.06.09. 23:10

Porga Gyula: Mindig kell egy csapat a sikerhez (videó, képgaléria)

A Fidesz-KDNP színeiben Porga Gyula polgármester negyedszer is megnyerte az önkormányzati választást Veszprémben. Az eredményvárón mi is ott voltunk.

Juhász-Léhi István

- Az első szó a köszöneté. Elsősorban köszönet nektek, akik itt vagytok és köszönet a választópolgároknak, akik megtisztelték a demokrácia ünnepét azzal, hogy elmentek választani - mondta Ovádi Péter, a térség országgyűlési képviselője (Fidesz-KDNP). - Veszprémben különösen is büszkék lehetünk, hiszen politikai bravúrt hajtottunk végre. Politikai bravúr, hogy Porga Gyula polgármester negyedszerre győzött döntő fölénnyel.

Fotó: Nagy Lajos/Napló

Hangsúlyozta, a győzelem mögött valós politikai teljesítmény áll. 

- Minden veszprémi büszke lehet arra, hogyan fejlődött szeretett városunk. A szavazók ezt értékelték, amikor Porga Gyula polgármesterre és az önkormányzati képviselőkre, a csapatra húzták az ikszet - fogalmazott Ovádi Péter.

Hozzátette, az előzetes eredmények alapján a Fidesz-KDNP 12-ből 10 körzetet nyert meg.

Porga Gyula polgármester elmondta, mindenkinek jár a köszönet, aki a vasárnapját arra áldozta, hogy elment szavazni.

- Külön köszönet illeti azokat, akik most itt vannak velem szemben, akik a mögöttünk hagyott jó pár hétben közösen dolgoztak velünk együtt - forgalmazott. - Soha nem egyéni sikerekről beszélünk, a politikában különösen nem, ahhoz mindig kell a csapat. Hihetetlen munka volt, amit a kampányban elvégeztünk. Nagyon kemény öt év előtt állunk, de egy ilyen felkészült csapattal, ilyen markáns és határozott céllal, amit kitűztünk magunk elé, illik azt teljesíteni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában