Választás 2024

2024.06.08. 11:31

Egymillió találkozás napja: Veszprém vármegyében is csatlakoznak az összefogáshoz

A valaha volt legnagyobb kampányhajrá, az Egymillió találkozás napja van ma. A vasárnapi választás előtti 24 órában a Fidesz ötvenezer aktivistája egyetlen nap alatt egymillió embert fog személyesen a választásra buzdítani.

Veol.hu

– Ebben a mozgósításban magam is részt fogok venni, mert a tét hatalmas. Háború vagy béke, erről döntünk. Szombaton jön tehát az Egymillió találkozás napja. Vasárnap pedig a választáson: Csak a béke, csak a Fidesz! – mondta a minap vidéki kampánykörútja dabasi állomásán Orbán Viktor.

A miniszterelnök szerint a Békemeneten ismét kiderült, hogy „mi vagyunk Európa legnagyobb békefenntartó ereje, de a győzelemért még egy utolsó, nagy erőfeszítésre van szükség”. Az Egymillió találkozás napjához Veszprém vármegye-szerte csatlakoznak a Fidesz–KDNP politikusai, az általuk támogatott polgármester- és képviselőjelöltek, kormánypárti aktivisták és civil szimpatizánsok.

Veszprémben, Hajmáskéren és Sólyban is felkeresünk mindenkit!

Forrás: képviselői iroda


A napot a veszprémi Fidesz-irodában kezdték a kormánypárti politikusok és szimpatizánsaik, majd Ovádi Péter személyesen kereste fel a helyieket Gyulafirátóton és Kádártán. 

Veszprémben hatalmas a lelkesedés az Egymillió találkozás napján

 

Az Egymillió találkozás napján Menusné Erdősi Mária önkéntes is segített Ovádi Péter országgyűlési képviselőnek és csapatának a választópolgárok szavazásra buzdításában. A vasárnapi választások tétjéről őt kérdeztük.

A béke mellett kampányol Kovács Zoltán

Kovács Zoltán több települést is felkeresett a kampány során Fotó: Kovács Zoltán/Facebook

Kovács Zoltán országgyűlési képviselő nemrég Nagyalásonyban járt, ahol arra biztatta a helyieket, hogy június 9-én szavazzanak a biztonságra, és támogassák a Fidesz–KDNP jelöltjeit.

Azokra kell voksolni, akik a békét kínálják

A hajrájához érkezett a kampány, vasárnap reggel nyílnak az urnák, ám szombaton is nagy volt a nyüzsgés Ovádi Péter országgyűlési képviselő (Fidesz–KDNP) veszprémi irodájában, ahol mások mellett Baumgartner Lajos is segített a mozgósításban.

Navracsics Tibor személyesen keresi fel az embereket

Fotó: Gregus Bertalan

Az Egymillió találkozás napján Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter, országgyűlési képviselő is személyesen keresi fel az embereket választókörzetében, Ajkán, Tapolcán, Sümegen. 

Kontrát Károly: Álljunk ki a béke mellett!

Fotó: Ács Krisztián

Kontrát Károly országgyűlési képviselő is fontosnak tartja, hogy választókörzetében személyesen adja át Orbán Viktor levelét és buzdítsa szavazásra a választópolgárokat. A képviselő szombat délelőtt Várpalotán kezdte a kampányt. 

Navracsics Tibor miniszter telefonon buzdít szavazásra

Fotó: Gregus Bertalan

Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter, országgyűlési képviselő szavazásra biztatja a választópolgárokat, telefonon és személyesen is.

Kovács Zoltán: Csak a béke, és csak a Fidesz!

Nagy Róbertet (balra) a választáson való részvételre biztatta Kovács Zoltán Fotó: Kovács Zoltán Facebook

„Reggel leveleket hordunk, majd kezdődik a telefonos mozgósítás!” – írja közösségi oldalán a képviselő.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában