Színvonalas programok

2024.06.04. 17:00

Családi nap közösségi összefogással

A település lakóinak összefogásával családi napot szerveztek június elsején Sólyban. A családi nap számtalan színvonalas programja megmozgatott kicsiket és nagyokat egyaránt.

Benkő Péter

A családi nap a Sólyi Nyugdíjas Klub Egyesület és Szabó Zsuzsanna klubelnök szervezésében jött létre, majd kérésükre bekapcsolódott Ispán Krisztina, az élőszereplős mesetúraprogram ötletgazdája, aki összefogta az ezzel járó feladatokat. Része volt a családi napnak egy tájfutás is, amelyet a Sólyi Sportegyesület részéről Kaptur József, a község polgármestere szervezett.

A családi nap olyan izgalmas programokat kínált, mint az élőszereplős mesetúra
A családi nap olyan izgalmas programokat kínált, mint az élőszereplős mesetúra
Fotó: szervezők

A családi nap délelőtt fél tízkor kezdődött a Szövés kereten című kiállítással, melyet Szabó Zsuzsanna nyitott meg. Ezután párhuzamosan haladtak a programok egészen az ebédig. Azt követően a játékok során gyűjtött tallérokat a résztvevők beválthatták a cukrászdában. Volt ügyességi verseny, a mesetúra pedig a falu utcáin-terein zajlott, és biciklis versenyben, tájfutásban, dobolásban mérték össze tehetségüket a fiatalabbak.

Az összefogás jó példája volt a családi nap
Az összefogás jó példája volt a családi nap
Fotó: szervezők

Ispán Krisztina lapunknak elmondta, a rendezvény csak együtt, összefogással valósulhatott meg, hangsúlyozva, mindenki az előzetes vállalásának megfelelően a maga posztján oldotta meg a feladatát. – A visszajelzések alapján jól sikerült a családi nap, kellemes beszélgetések alakultak ki, a rendezvény sok falubelit és messzebbről érkezőt megmozgatott. Megtapasztalhattuk az összefogás erejét, azt, ha közösen egy jó célért dolgozunk, hegyeket tudunk megmozgatni – mondta el.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában