Bontó helyett az út szélén

2024.04.18. 15:00

Belezd ki, marcangold szét! De inkább takarítsd el!

Bontó helyett az út szélén címmel jelent meg nemrég egy írásunk, s a fotón bemutattunk egy karambolos Marutit, melyet a 8-as út mellett, attól pár méterre hagytak. A belezd ki, marcangold szét szavakat természetesen nem felhívásnak szánjuk, de egy olvasónk megnézte, mi lett a szerencsétlen, sorsára hagyott kisautó helyzete.

Benkő Péter

Nos, nem lett jobb. A belezd ki kifejezést, úgy tűnik, páran már elkezdték megvalósítani, amint a képeken látható, odébb (beljebb) került a szebb napokat látott kocsi. Látható, hogy megálltak már a roncsnál, biztos azért, hátha találnak használható alkatrészt, aztán az illetékes majd valamikor biztos eltakarítja a maradékot. A Maruti most több darabban fekszik, sajnos még az árokban.

Belezd ki! Megpróbálták már, nem sok eredménnyel
Belezd ki! Többen megpróbálták, nem sok eredménnyel Fotó: olvasó

Nem fut sok már ebből a típusból, bizonyára egy fiatalabb autó jobban érdekelné az erre szakosodott embereket, talán el is vinnék. Na de mit kezdjenek ezzel?

Több darabban, de még mindig a zöldben
Több darabban, de még mindig a zöldben
Fotó: olvasó

Tényleg, mi lesz a sorsa a kocsinak, mert szerintünk állapota, sérülései miatt már a bontók sem tartanak rá igényt. Jó volna, ha nem maradna ott, ahol most (még) van.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában