Közlekedés

2024.03.14. 09:12

Helyi járati változások építési munkák miatt Veszprémben

A helyi járati szolgáltató értesíti utasait, hogy a megrendelőtől kapott tájékoztatás alapján március 18-tól több, menetrend szerint közlekedő autóbuszjáratunkat érintő útvonalon építési munkálatok kezdődnek.

Benkő Péter

A helyi járati közlekedésben a Megyeház tér–Kórház utca kereszteződés felújítása miatt az Egyetem utca irányába zavartalanul halad a forgalom, de a 4-es, a 4a, a 6-os és a 8-as, 8a járatoknál néhány perces fennakadásra lehet számítani.

A helyi járati változások érintik többek között 4-es busz menetidejét 
Fotó: Benkő Péter/Napló

A Kisréti utca két vasúti átjárója közötti szakasz felújítása félpályás útlezárás és váltakozó irányú forgalom mellett zajlik, mely miatt a 4-4a, 5-ös, 15-ös és 18-as járatoknál szintén néhány perces késés fordulhat elő. Az Eszterházy utca–Szent István utca kereszteződését március 18-án, hétfőn üzemkezdettől lezárják, ezért a 10-es, 12-es és 13-as autóbuszok a Völgyhíd tér–Eszterházy utca–állatkert parkoló–Kittenberger utca (fordítottan egyirányú) útvonalon keresztül közlekednek, és a Patak térnél térnek vissza eredeti útvonalukra. A Dózsavárosi irányt egyelőre nem érinti a terelés. A forgalom függvényében itt is néhány perces késés fordulhat elő. A szolgáltató azt kéri az utazások megtervezésekor vegyék figyelembe a megszokott menetrendtől esetenként néhány perccel eltérő közlekedést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában