Elismerés fiatalon

2018.08.05. 07:00

Lőrinczi Mónika a falunapon vehette át kitüntetését

A lesenceistvándi falunapon Lőrinczi Mónika elismerő oklevelet vehetett át a településen éveken át végzett kiemelkedő közszolgálati munkájáért, mellyel hozzájárult a település fejlődéséhez, szellemi, anyagi gyarapodásához és tekintélye, elismertsége növeléséhez.

Tóth B. Zsuzsa

Lőrinczi Mónika elismerő oklevelet kapott a falunapon. A kitüntetést Tóth Csaba polgármester adta át, a háttérben Nagy Károly alpolgármester látható Fotó: Tóth B. Zsuzsa

Mónika bevallotta, hogy meglepte a kitüntetés, jól tudja, hogy ritka dolog a hozzá hasonló korú fiatalok ilyen módon való megbecsülése. Egy általa 2009-ben alapított tánccsoportban, a Listvándi csillagokban végzett munkáért kapta az elismerést. A moderntánc csoportból időközben kivált, hiszen a településről elköltözött, párjával Sümegcsehin élnek. A csoport azonban fennmaradt, a tagok időközben fiatalodtak ugyan. Mónika kisgyermek kora óta szeret táncolni, zenei tagozaton tanult az általános iskolában, néptáncot tanult, majd váltotta modern táncra.

Lőrinczi Mónika elismerő oklevelet kapott a falunapon. A kitüntetést Tóth Csaba polgármester adta át, a háttérben Nagy Károly alpolgármester látható
Fotó: Tóth B. Zsuzsa

 

Pénzügyi számviteli ügyintézőnek tanult, egy sümegi idősotthon irodájában dolgozik és nem tartja kizártnak, hogy később újra táncol, akár valamelyik sümegi csoportban. Hiszen hiányoznak a lányok és a heti rendszerességgel tartott táncórák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában