vigyázat, cukiság!

2017.10.25. 08:10

Így készülnek halloweenre a gazdikereső kutyusok

Az Ajkai Vahur Állatvédő Egyesület a közelgő halloween alkalmából vidám fotósorozatot készített a gazdikereső kutyusokról – vigyázat, cukiság a köbön!

„Ismét meglepünk benneteket pár színes fotóval – írják Facebook-oldalukon. – Volt már karácsonyi, Valentin-napi, nőnapi, húsvétos, anyák napi fotózásunk is. Gondoltuk, most egypár halloweenes hangulatú képet is beiktatunk.

Összesen 14 kutyusunkat sikerült ma lencsevégre kapni, de tervezzük a folytatást. Azt hisszük, minden beképzeltséget félretéve állíthatjuk, hogy nekünk az ajkai menhelyen vannak a legszebb gazdikereső kutyusaink! Vannak kölykök, felnőttek, kis termetűek, nagy termetűek, igazi ölbekutyák és nagy házőrző jellegűek, feketék, fehérek, foltosak, rövid szőrűek és hosszú bundájúak – egyszóval mindenki találna kedvére valót!”

Aki a többi fotóra is kíváncsi, látogasson el a Vahur Facebook-oldalára, aki pedig szeretne gondos gazdija lenni valamelyik négylábúnak, bátran vegye fel a kapcsolatot Antal Laurával, hiszen a szlogenük: Fogadjatok örökbe, ne vásároljatok!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában