Rendőrség

2 órája

Kamasz fiút félemlített meg, így szedte el a pénzét

A veszprémi rendőrök őrizetbe vették a 29 éves Tapolca környéki férfit. A sértett édesapja kért rendőri segítséget Veszprémben 2024. október 6-án 16 óra körül, mert 16 éves kamasz fiát nem sokkal korábban egy férfi az utcán megfélemlítette, és elvette a pénzét.

Veol.hu

A kamasz a rendőröknek elmondta, hogy a buszpályaudvaron egy ismeretlen férfi odalépett hozzá és félelmet keltő stílusban pénzt kért tőle, melynek hatására a sértett átadott ezer forintot. Tartott attól, hogy ellenkező esetben bántalmazni fogja a tettes.

Kamasz fiút félemlített meg az elkövető
Kamasz fiút félemlített meg az elkövető
Forrás: pexels.com/Illusztráció 

Adatgyűjtést követően a rendőrök nem sokkal később az utcán elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható Tapolca környéki lakost, majd előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra. Rablás miatt indult ellene büntetőeljárás.

A 29 éves férfit a nyomozók – őrizetbe vétele mellett – kihallgatták, és kezdeményezték letartóztatását - írja a police.hu.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!