Közlekedési baleset

2024.07.27. 10:58

Embert gázolt a vonat Öskü és Hajmáskér között szombaton délelőtt - Frissítve!

Az érintett szakaszon szünetel a forgalom a vasúti közlekedésben.

Kovács Erika

Elgázolt egy embert a vonat Öskü és Hajmáskér között. A pétfürdői hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. A társhatóság is a helyszínen dolgozik. A rendőrségi helyszínelés ideje alatt az érintett szakaszon szünetel a forgalom a vasúti közlekedésben - közölte a katasztrófavédelem

Frissítés!

Halálra gázolt egy vonat egy embert Hajmáskér és Pétfürdő között szombat délelőtt, nyílt pályán, erősítette meg értesülésünket Bartók Judit rendőrségi szóvivő. Azt mondta, a vonat már nem tudott lefékezni a sínen, ahol egy ember tartózkodott. A történteket általános közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a rendőrség. A vonaton senki nem sérült meg, többen gyalog mentek el Hajmáskérre. Az áldozat nemét és korát még nem lehet tudni.  
 

A Mávinform tájékoztatása szerint a Déli pályaudvarról Szombathelyre 8 órakor elindult Bakony InterCity (IC 902) Pétfürdő és Hajmáskér között elgázolt egy embert. A helyszínelés ideje alatt a két állomás között nem közlekedhetnek a vonatok. A Budapest-Celldömölk-Szombathely, illetve Zalaegerszeg vonalon megnő az eljutási idő. Az utasokat pótlóbuszok szállítják Veszprém és Várpalota között. 

Frissítés 12.00 órakor:

Befejezték a korábbi balesetnél a helyszínelést, Pétfürdő és Hajmáskér között ismét közlekedhetnek a vonatok, így délután már nem kell pótlóbuszra szállni. A Székesfehérvár-Szombathely vonalon késések még előfordulhatnak, fokozatosan, a délutáni órákban állhat helyre a menetrend - közölte a Mávinform.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában