14 ittas sofőr akadt horogra

2023.04.11. 11:48

41 baleset, 4 súlyos sérült - az elmúlt hét mérlege Veszprém vármegyében

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2023. április 3-án 0 órától 2023. április 9-én 24 óráig összesen 9 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, melyekből 4 súlyos, 5 pedig könnyű sérüléssel végződött - olvasható a police.hu-n.

Hétfőn reggel a 71-es számú főúton, Balatonalmádiban egy sofőr szalagkorlátnak hajtott, majd felborult személygépkocsijával

Forrás: rendőrség

Mint írják, a rendőrök összesen 41 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, ezekben 4 ember súlyosan sérült meg, míg 7 fő könnyebben. A fenti időszakban 32 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

A héten a Veszprém vármegyei rendőrök összesen 14 olyan járművezetővel szemben intézkedtek, akiknél felmerült az ittasság gyanúja, közülük 1 fő ráadásul engedély nélkül ült a volán mögé, 1 sofőr pedig balesetet is okozott.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki vezetői engedély nélkül vesz részt a közúti közlekedésben, szabálysértést követ el, amely akár szabálysértési elzárást, járművezetéstől eltiltást, vagy pénzbüntetést is vonhat maga után.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában