Tűz

2023.01.11. 10:33

A saját házát gyújtotta fel a devecseri férfi

Őrizetbe vették a rendőrök közveszélyokozás miatt azt a 62 éves devecseri férfit, aki saját házát gyújtotta fel január 10-én, erősítette meg értesülésünket a rendőrség.

Kovács Erika

Forrás: Veres János/Olvasó

Azt mondták, telefonon érkezett bejelentés hozzájuk 11 óra 23 perckor, hogy egy devecseri háznál tűz van. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a tüzet a ház tulajdonosa, egy férfi okozta, aki égésgyorsítóval (úgy tudjuk, benzinnel – a szerk.) locsolta fel a ház egyik helyiségében lévő fát és ruhát, majd mindazt meggyújtotta. A férfi ezután nem oltotta el a tüzet, pedig a lángok veszélyeztették a szomszédos házakat. A tűz miatt senki nem sérült meg, és a tűzoltók gyors munkájának köszönhetően a szomszédos házakra nem terjedtek át a lángok.

A 62 éves devecseri férfit a járőrök a helyszínen elfogták, az Ajkai Rendőrkapitányságra előállították, ahol közveszélyokozás bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!