ketten megsérültek

2018.10.25. 11:32

Hármas karambol történt Veszprémben

Két férfi megsérült, amikor egy teherautó és két személygépkocsi ütközött össze Veszprémben, a Pajta utcában csütörtökön délelőtt, tudtuk meg Nagy Judit megyei rendőrségi sajtóreferenstől.

Kovács Erika

A baleseti helyszínelést és a műszaki mentést teljes útlezárás mellett végzik a veszprémi tűzoltók, illetve a rendőrség.

A katasztrófavédelemtől úgy tudjuk, az egyik férfi súlyos sérülést szenvedett.

Királyszentistvánnál is árokba csúszott egy személyautó ugyancsak csütörtökön késő délelőtt. A jármű forgalmi akadályt nem képezett, ezért a balatonfűzfői hivatásos tűzoltóknak csak a jármű áramtalanítása volt a feladata. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Csütörtökön több karambol is történt a megyében (Nyárádnál két autó ütközött frontálisan), ezért a katasztrófavédelem felhívja a figyelmet arra, hogy az őszi időjárás beköszöntével fokozottabban figyeljenek a nedves utakon a gépjármű sebességének helyes megválasztására, és gépkocsijukat időben készítsék fel a megváltozott útviszonyokra!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!