lezárult a nyomozás

2017.12.19. 07:54

Rendőrkézen a csajági rabló

A balatonalmádi rendőrök vádemelési javaslattal zártak le egy 55 éves férfival szemben folytatott nyomozást, tudtuk meg Aradi Virág megyei rendőrségi sajtóreferenstől.

Kovács Erika

A nyomozás adatai szerint 2017. július 12-én, délután Csajágon egy helyi lakos az egyik ház kapujára kiakasztott nejlon szatyorból pénzt tulajdonított el. A szomszéd nő az esetet látva megkísérelte visszaszerezni a pénzt az elkövetőtől, mire a férfi meglökte és elhagyta a helyszínt. Az adatgyűjtés eredményeként a rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták az elkövetőt, akit előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

Őrizetbe vétele mellett a rendőrök előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, melyet az illetékes bíróság elrendelt. A balatonalmádi rendőrök a napokban befejezték az 55 éves gyanúsítottal szemben rablás bűntett és további nyolc rendbeli lopás vétség miatt indított nyomozást, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!