Vásár

2 órája

A kapolcsi vásár egyre jobb hírű

Már a délelőtti órákban sokan voltak az idei őszi kapolcsi vásártéren. A vásár programjainak ezúttal az időjárás is kedvezett.

Tóth B. Zsuzsa

A vásártéren, a helyi és környékbeli kézművesek, kistermelők, vendéglátók karéjában a Füredi Ifjúsági Fúvószenekar színpadi fellépése adta meg az alaphangulatot kedvelt dallamokkal a vásár résztvevőinek.

A vásár egyik állandó árusa a helyi sajt készítő, akinél mindig áll a sor
A vásár egyik állandó árusa a helyi sajtkészítő, akinél mindig áll a sor
Fotó: Tóth B. Zsuzsa / Forrás:  Napló

A kapolcsi vásár tavasszal és ősszel is várja a vendégeket

Fellépett a Monostorapáti Énekkar, a Marica produkció a világgá ment béka történetét osztotta meg a vásár résztvevőivel, bemutatkozott a Kreatív Kráter Kör, majd játszott a Stevens zenekar és sztárvendégként a Kossuth-díjas Lakatos Mónika folktriója. 
A vásárban a részben évről évre visszatérő árusok jóvoltából szörpök, lekvárok, ékszerek, kézimunkák, virágok, sajtok, kenyerek, piték, bőrdíszművek, csiliszószok között válogattak a vevők. A vásártér Márvány Péter polgármester szerint még jövőre is helyet ad a vásárnak. Közben pedig már a faluközpontban készítenek elő egy új helyet a vásárnak.

A kapolcsi vásárban a finom ételekről a karcagi birkafőzők, kürtőskalácsos, sült húsos, vegán ételeket kínáló strand gondoskodott.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!