Vége a nyárnak, jöhet a karácsony?

2024.09.17. 20:00

Versenyfutás a vásárlókért - Van olyan bolt, ahol már megjelentek a karácsonyi kiegészítők

Fülöp Ildikó kolléganőmnek talán előbb a Vissza a jövőbe, majd a Reszkessetek betörők című film ugorhatott be, miután a minap betért a Balaton Pláza egyik ajándékboltjába.

Haraszti Gábor

Hiába járunk szeptember közepén, már halomban állnak ugyanis a különböző színű karácsonyi gömbök, manók, díszfüzérek, Mikulás-ruhába öltöztetett rénszarvasok és egyéb ünnepi kiegészítők.

 

Sajnos (?) nem egyedüli eset ez, hiszen megfigyelhető, hogy évről évre előbb kezdődik a boltokban a versenyfutás a vásárlók pénztárcájáért, és nem vagyunk már messze attól sem, hogy megjelenjenek a 0 százalékos THM-ű ünnepi hitelajánlatok. A közösségi médiában is megosztja az embereket a jelenség, vannak, akik alig várják már, hogy beszerezhessék a legújabb díszeket, megvehessék az ajándékokat, míg mások arra emlékeztetnek, hogy karácsony decemberben van, az ünnepi ráhangolódás pedig az adventi időszakban történik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában