Szépség

2024.08.16. 19:50

Szombaton választják meg a Miss Balatont Balatonfüreden

Az augusztus egy gyönyörű lány életébe biztosan változást hoz: ismét királynőt választ a Miss Balaton csapata, amelyre Balatonfüreden a Kongresszusi Központban kerül sor augusztus 17-én, szombat este 20 órakor.

Kovács Erika

Forrás: pexels.com

Összesen 12 jutott a döntőbe, akik közül valakinek a 2022-es királynő, Csupor Olívia adja majd át a koronát Balatonfüreden. A még regnáló királynő, Csupor Olívia győzelme utáni egyik első modellmunkája a Miss Balaton 2023-as naptárának fotózása volt, Mexikóban. Az új királynő hasonlóan izgalmas kihívások elébe néz, hiszen ősszel ő is részt vehet majd a jövő évi naptár fotózásán, Portugáliában. Addig azonban még egy egyhetes felkészítőtábor is vár a döntős versenyzőkre, akikről néhány napja a Miss Balaton fotótáborában már elkészültek az első hivatalos fotók is. -Szépségkirálynőként eltöltött időm alatt rengeteg élménnyel gazdagodtam és rengeteg embert ismerhettem meg. Büszkeséggel tölt el az a sok pozitív változás, amit elérhettem és a rengeteg támogatás, amit kaptam. Ez a két év tele volt kihívásokkal és lehetőségekkel, és hálás vagyok mindenért, amit tanultam és tapasztaltam, mondta el Olívia, hozzátéve, hogy a korona átadása érzelmes pillanat, és egy új fejezet kezdetét is jelenti számára. -Továbbra is itt leszek, hogy támogassam és inspiráljam azokat, akiknek szüksége van rá, és alig várom, hogy lássam, milyen csodálatos dolgokat ér el a következő királynő, hangsúlyozta. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában