Egészség és mozgás

2024.05.27. 19:47

Porga Gyula polgármester: Növeli a hatékonyságot a sportos életmód

Hatékonyabban, eredményesebben dolgozik az, aki mozog, sportos életmódot folytat – jegyezte meg Porga Gyula, Veszprém polgármestere és Török Krisztián képviselőjelölt, amikor hétfőn meglátogatták a vármegyeszékhely legújabb edzőtermét, amelyet Ovádi Péter kormánybiztos, országgyűlési képviselő adott át nemrég.

Kovács Erika

Porga Gyula és Török Krisztián, akiknek Pribék István tréner (balra), a hely vezetője mutatta be az udvart és a termet

Fotó: Kovács Erika/Napló

– Az is kedvező, hogy a termet egy magasan képzett, felsőfokú végzettségű szakember vezeti, nincsenek gépek, mozgás közben mindenki a saját erejére van utalva, aki akar, súlyokat is emelhet – fogalmazott Porga Gyula és Török Krisztián, akiknek Pribék István tréner, a hely vezetője mutatta be az udvart és a termet, amely néhány perc múlva megtelt emberekkel. 

Mindenki saját magára van utalva mozgás közben 
Fotó: Kovács Erika/Napló
Ottó Csaba, egy veszprémi cég vezetője az ülőmunka és a stressz miatt sportol. Fotó: Kovács Erika 

Ottó Csaba, egy helyi cég vezetője aláhúzta, az ülőmunka és a stressz miatt jár ide, Murvai József pedig iskola után mozog itt, mert sportolás után jobban, könnyebben megy a tanulás. A hatvanas éveiben járó Bártfai János és felesége szerint sosincs késő mozogni, ők amiatt jönnek, hogy időskorukban is egészségesek maradjanak. Mások kiemelték, ők fogyni szeretnének, emiatt mozognak rendszeresen. 

Murvai József szerint jobban megy a tanulás mozgás után. Fotó: Kovács Erika 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában