önök szavaztak

2019.11.25. 11:00

Olvasóinkat nem igazán hozza lázba a Mikulás érkezése

Még szűk két hét, és megérkezik rénszarvas vontatta szánján a Télapó, Mikulás vagy Joulupukki – kinek hogyan tetszik. Ennek kapcsán azt kérdeztük olvasóinktól, időben megvásárolják-e a mikuláscsomagokat, csokimikulásokat.

Forrás: pixabay.com

Bár az üzletek kínálatában már egy ideje megjelentek a Télapóhoz köthető kötelező kellékek, a válaszadók 10 százaléka csak a napokban tervezi beszerezni ezeket.

Valamivel többen (17 százalék) már mindent előkészítettek a nagy napra, ezért náluk kicsik és nagyok egyaránt nyugodtan várhatják a nagy szakállú érkezését.

Olvasóink 28 százaléka nem kifejezetten kapkodós típus, ők úgy gondolják, ráérnek közvetlenül a jeles esemény előtt gondoskodni az aprónép ajándékáról.

Talán meglepő, de a válaszadók 45 százaléka egyáltalán nem vásárol ilyesmiket – valószínűleg náluk nincs olyan korú gyermek a családban, aki még hisz a Télapó létezésében, vagy pedig ők nem édességgel, hanem más ajándékkal szereznek örömet a lurkóknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában