Elképesztő

3 órája

Így festett a Miss Universe Hungary győztese a gimnáziumi tablóképén

A vasi szépségkirálynő Szombathelyen végzett egy nyolcosztályos gimnáziumban. Szeptemberben elnyerte a Miss Universe Hungary címet, és most lelkesen készül a mexikói világversenyre.

Titzl Vivien

Ahogy arról a Vaol is beszámolt dr. Kenéz Nóra, a Miss Universe Hungary idei győztese Vas megyében nőtt fel, és mint elmondta, Szombathelyet tartja valódi otthonának. A szépségkirálynő ott végezte el iskolai tanulmányait, nyolc éven át a Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium diákja volt, tablóképe pedig a 2015-ös ballagása előtt készült. A fényképen jól látszik, hogy Nóra gimnazista korában is igazi természetes szépség volt, így nem meglepő, hogy ő nyerte el a koronát a szeptember végi döntőben.

Dr. Kenéz Nóra a Miss Universe Hungary győztese
Dr. Kenéz Nóra a Miss Universe Hungary győztese 
Fotó: Miss Universe Hungary/Facebook

Vas vármegyében nevelkedett a Miss Universe Hungary

A szombathelyi lány 2007 és 2015 között a NyME Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium diákja volt, ahol nyolcosztályos gimnáziumban tanult. Az iskola igazgatója ebben az időszakban Károly Frigyes volt.

És íme a tablókép:

Fotó: Vaol

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!