Egy párt alkotnak

2024.01.02. 21:43

Közös jövőt tervez a Sztárban sztár leszek! győztese és versenyzőtársa

A Sztárban sztár leszek! győztese, Karapancsev Kristóf és a tapolcaiak kedvence, a csaknem döntőig menetelő Halász Rebeka immár egy párt alkotnak. A két tehetséges fiatal a tévéműsor résztvevőjeként talált egymásra, amiről egy december végén általuk közzétett közös fotó is árulkodott. A napokban Tapolcán jártak, s mint azt munkatársunk kérdésére elmondták, igazak a hírek, közösen tervezik jövőjüket.

Szijártó János

Halász Rebeka és Karapancsev Kristóf egymásra találtak a Sztárban sztár leszek! után, s most már közös jövőjüket tervezik

Fotó: Szijártó János

– Az már a műsor alatt érződött kifelé, hogy nem vagyunk közömbösek egymás iránt. Egy hotelben voltunk, gyakran találkoztunk Kristóffal, kerestük egymás társaságát. Sokat beszélgettünk, bár a verseny volt a legfontosabb számunkra, s ebben meg is állapodtunk, hiszen tulajdonképpen ellenfelekként vettünk részt a műsorban – mondta Rebeka. Kristóf hozzáfűzte, mindig koccintottak a továbbjutás után, de amikor Rebeka közvetlenül a döntő előtt kiesett, nem tudott őszintén örülni a saját jó szereplésének, még a kamera kedvéért sem. Aztán a Sztárban sztár leszek! véget ért, amelynek végeredményeként Kristóf nemcsak a fődíjat nyerte meg, hanem a csinos tapolcai énekesnő szívét is.

– Terveinkben szerepel egy, vagy akár több közös dal kiadása, s mindenképpen szeretnék Rebekának segíteni saját számok írásában, s azok közösségi felületeken való megjelenítésében. Ez persze kölcsönös, hiszen a majdani közös munkáról beszélünk – fogalmazott Kristóf. Hozzátette, kettejük hangja hasonló egymáséhoz női és férfi megjelenésben, ami meglátásuk szerint némileg a rockosabb vonalat vetíti elő számukra a zenei stílus tekintetében.

A tervek megvalósításához a fővárosi letelepedés elengedhetetlen számukra. Rebeka tapolcai, Kristóf mezőtúri, így a köztük lévő földrajzi távolság "átlagolása" mellett a kínálkozó fellépési lehetőségek is Budapestre csábítják őket. Mint elhangzott, megkeresésekben nem szenvednek hiányt, és érdekesség, hogy Rebeka esetében nemcsak zenei, hanem a modellfotózás oldaláról is érkeztek ajánlatok. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!