Hírességek

2023.11.19. 20:50

Tündéri alpakától a súlyosabb témákig: tartalmas hete volt a celebeknek Veszprém vármegyében

Most vasárnap is összegyűjtöttük olvasóinknak, mi történt a Veszprém vármegyei celebekkel a héten. Főszereplőink Filipánics Bálint, Tihanyi Péter, Viszkok Fruzsina és még sok híresség.

Veol.hu

Filipánics Bálint, az Éjjel-nappal Budapest színésze a Balatonfüredi USC-ben rúgja a bőrt hétről hétre, méghozzá a csapat kapusaként. Csapata magabiztos sikerében neki is nagy szerepe volt. 

A hét nem csak a vidám ünneplésről szólt. Rengeteg embert megrázott a 16 éves sümegi diák tragédiája, akit társai addig gúnyoltak, hogy végül a vonat elé ugrott. Tihanyi Péter műsorvezető a TikTok-csatornáján a szülőknek üzent a fiú öngyilkossága miatt.

Viszkok Fruzsina, a népszerű fiatal youtuber a veszprémi állatkertből jelentkezett, ahol egészen közelről fotózkodott egy barátságos alpakával. 

A Tündérkert sármos testőrkapitánya a veszprémi közönség szívét is meghódította, sőt, a tévésorozat egyik főszerepét, a Bethlen Gábort megformáló színész szintén játszott a vármegyeszékhely teátrumában. 

Több, máig tartó barátságot kötött Csizmadia Géza a sorkatonaság alatt, főként ezért gondol vissza szívesen a seregben töltött időre, azokra a napokra, amikor Veszprémben szolgált.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!